Als vanouds

Home / Als vanouds

Chateau Briand Soest

Chateau Briand Soest is een modern vleesverwerkingsbedrijf dat volgens de hoogste normen authentieke vleesproducten bereid. Naast de uitmuntende smaak en hoogwaardige kwaliteit vormt voedselveiligheid één van onze belangrijkste speerpunten.

Als vanouds uit Soest

Een product leveren als vanouds vraagt om goede recepturen en uitgebalanceerde kruidenmixen. Dankzij decennia ervaring kunnen wij hoogwaardige producten leveren die bereid zijn volgens ambachtelijke kwaliteit. Echte producten als vanouds. Dit resulteerde in 2018 in de oprichting van Chateau Briand Soest.

Gepassioneerde slagers

Voor slagers met smaak 

Chateau Briand Soest biedt een verscheidenheid in producten voor ambachtelijke slagers die de kwaliteit in hun slagerij hoog willen houden. Wij zijn pragmatisch ingesteld. Desgewenst leveren wij naar uw inzicht producten op maat.

Wilt u kennismaken met onze producten? Wij bezorgen u graag een proefpakket. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteitsvlees voor groothandels 

Chateau Briand Soest levert maatwerk concepten voor groothandels die kiezen voor kwaliteitsvlees. Deze producten worden door onze gepassioneerde slagers bereid en desgewenst onder private label afgeleverd.

Wilt u een concept op maat? Wilt u kennismaken met onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteit als vanouds

Onze producten worden volgens hoge standaarden bereid. Wij werken hierbij boven de normen van de geldende wettelijke richtlijnen van de Europese Unie. Verder beschikken wij over de de benodigde certificeringen.

Reken daar maar op

Wij kiezen onze leveranciers met zorg. Niet alleen de prijs is hierbij bepalend. Om een product als vanouds te bereiden is de kwaliteit vele malen belangrijker. Om de continuïteit en kwaliteit te garanderen is een langdurige samenwerking het uitgangspunt van iedere relatie. Zullen we samenwerken?